IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Alt er under kontrol, vi lover alt er snart ordnet.

Go down 
ForfatterBesked
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 53
Join date : 26/10/15

IndlægEmne: Alt er under kontrol, vi lover alt er snart ordnet.    Lør maj 21, 2016 11:45 am

Sted: Skolens antine
Tid: 11:00
Omgivelser: Alle eleverne er samlet i kantinen og lærerne står i den ene ende.

Lærerne stod i den ene ende af kantinen og skændtes indbyrdes. De nærmeste elever kunne nok både høre og se, hvad der foregik. Anivia pegede på Bard og sendte hende et vredt og insisterende bli, før han, i en langt mere maskulin stemme end før, sagde, "Du er rektor, det er rektors pligt at tale til eleverne". Bard svarede igen med nogle utilfredse klokke lyde.
"Han kan jo ikke snakke" svarede Ryze irriteret, "Jeg skal nok gøre det". Swain sendte Ryze's bare overkrop et lidt bekymret blik, "... Måske var det bedre at en anden gjorde det". Rammus nikkede i enighed.
"Har du måske lyst?" Spurgte Zilian, "Lad nu bare Ryze gøre det". Ryze nikkede, Swain sukkede. Der var lidt mere indbyrdes skænderier, før Ryze til sidst stillede sig foran de andre lærer og rømmede sig.
"Elever!" sagde hun.
Ryze havde det samme på som altid, et par brune bukser med skriftruller i og ingen bluse,  men imodsætning til normalt, var Ryze nu en kvinde.
"Som I nok har opdaget, er der sket en mindre magisk forstyrrelse. Heldigvis ikke noget rigtig alvorligt, til jer der har brug for opmuntring vil jeg bare sige dette, det kunne være værre, vi kunne have mistet vores magi.". Der var utifreds mumlen rundt omkring i salen, og også fra nogle af de andre lærere, alle var tydeligvis ikke enige med Ryze.
"På trods af den mindre alvorlige karakter af problemet vil vi fra lærerstabens side gøre alt hvad der står i vores magt for at rette op på forstyrelserne" forsikrede han dem, "Vi garantere at alt nok skal være tilbage ved det gamle i hvert fald inden for de næste par år". Han trådte tilbage til de andre lærere.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://lolrpg.danskforum.net
 
Alt er under kontrol, vi lover alt er snart ordnet.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
LoL - School for gifted youngsters :: Skolen :: Kantinen-
Gå til: